Drobečková navigace

Úvod > Obec > Hlášení rozhlasu > 4.5.2022

4.5.2022



Datum konání:
4.5.2022

Vážení občané, vyslechněte si krátké hlášení místního rozhlasu:

Oznamujeme vám, že v pátek 6. května bude v Lazníčkách probíhat prodej živých ryb a to o 11:00 do 11:30. Bude se prodávat kapr za 105 Kč a pstruh duhový za 179 Kč. Uvedené ceny jsou za kilogram hmotnosti. Původ ryb: Rybářství Tovačov, Zahradníček Jiří.

Dále vám oznamujeme, že od pátku bude přistaven kontejner na velkoobjemový odpad u potoka za zastávkou. Do kontejneru patří koberce, nábytek a podobný odpad.

Dále vám oznamujeme, že pro občany Lazníček jsou k dispozici na Obecním úřadě kompostéry zdarma. Kdo má zájem o kompostér, nechť se hlásí na Obecním úřadě osobně, emailem nebo telefonicky starostce. Kompostérů je omezené množství.

Připomínáme, že do konce května jsou splatné poplatky za svoz komunálního odpadu, stočného a poplatku za psa. Poplatky je možné uhradit hotově na Obecním úřadě, nebo převodem z účtu. Číslo bankovního účtu obce Lazníčky i s informacemi k poplatkům naleznete na webových stránkách obce Lazníčky v záložce místní poplatky.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů