Drobečková navigace

Úvod > Obec > Hlášení rozhlasu > 19.4.2023

19.4.2023



Vážení občané, vyslechněte si krátké hlášení místního rozhlasu.

Obecní knihovna Lazníčky vás srdečně zve na Besedu na téma pečení kváskového chleba, která se bude konat tento pátek 21.4. v 17 hodin v kulturním sále obecního úřadu. Besedou bude provázet Pavlína Kubíková.

Obec Tršice, Sdružení dobrovolných hasičů Zákřov a Iniciativa pro podporu vypálených obcí vás srdečně zvou v sobotu 29. dubna na pietní vzpomínku u příležitosti 78. výročí od zákřovské tragédie, která bude probíhat od 13 hodin.

Dále vám oznamujeme, že 29. dubna bude probíhat svoz nebezpečného odpadu a sběr elektroodpadu a to od 9:45 do 10:15 hodin u hasičské zbrojnice. Co patří do nebezpečného a elektroodpadu naleznete na letáku umístěném na infoskříni u obchodu nebo na webových stránkách obce v záložce aktuality.

Od 12. do 15. května bude přistaven kontejner na domovní velkoobjemový odpad za zastávkou. Bližší informace k velkoobjemovému odpadu naleznete také na stránkách obce nebo infoskříni u obchodu.

Zastupitelstvo obce Lazníčky vás srdečně zve na Veřejné setkání se zhotoviteli kanalizace, které proběhne 10. května od 18 hodin v kulturním sále obecního úřadu Lazníčky.

 

 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů